De goedkoopste inktpatronen van Sharp

Sharp Corporation is een van de grote wereldwijde bedrijven in de ontwikkeling en productie van elektronische apparatuur. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren heeft Sharp een breed aanbod aan producten, van LCD-televisies tot zonnepanelen en van softwareoplossingen tot afdruksystemen. Maar wist je ook dat de toners van Sharp erg voordelig zijn?

Sharp afdruksystemen

Het afzetgebied van de Sharp afdruksystemen bevindt zich voornamelijk op de zakelijke markt. De diverse systemen zijn onder te verdelen in Hoogvolume systemen, MFP’s (Multifunction Printer), Home & Small Office systemen en printers.

Hoog volume systemen

De hoogvolume systemen zijn speciaal ontwikkeld voor een veeleisende productie en dus uitermate geschikte voor de centrale verwerking binnen ondernemingen. Deze systemen zijn beschikbaar in een zwart-wit en een kleuren uitvoering. De machines zijn uitgerust met een extra grote papiercapaciteit en een gestroomlijnde papierdoorvoer. Hierdoor kunnen er in korte tijd grote volumes in hoge snelheid afgedrukt worden. De volumes lopen afhankelijk van het type op tot 50 pagina’s per minuut in kleur en 110 pagina’s per minuut in zwart-wit.

Multifunctionals

MFP’s, beter bekend als All-in-One systemen, zijn uitgerust om diverse taken uit te voeren, zoals printen, kopiëren, scannen, faxen en documentverwerking. Deze systemen zijn verkrijgbaar in een zwart-wit en een kleurenvariant. Hiermee zijn deze systemen uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld werkgroepen op kantoor. Sharp heeft dit jaar zes awards gewonnen van Buyers Laboratory Inc. (BLI, ’s werelds grootste onafhankelijke testlaboratorium voor kantoorapparatuur) voor haar multifunctionals, onder meer voor de afdrukkwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en scanfunctionaliteit.

Home & Small Office

De Home & Small Office modellen van Sharp zijn kleinere All-in-One modellen, ideaal voor gebruik thuis of in een kleine onderneming. De systemen printen, kopiëren en scannen. Ook deze systemen zijn beschikbaar in een zwart-wit en een kleurenvariant. Afhankelijk van het type kunnen deze systemen ook in een netwerk gebruikt worden. Voor thuis en kleine ondernemingen zijn er ook systemen beschikbaar die alleen over een printerfunctionaliteit beschikken.

Cartridges

Laserprinters worden uitgerust met een toner. Toners zijn beschikbaar in zwart-wit en kleuren. Deze toners zijn vrij prijzig, maar gaan wel lang mee. De inkjet-modellen beschikken over twee cartridges, een zwarte en een kleurencartridge. Deze zijn navulbaar. Originele toners en cartridges zijn beschikbaar van Sharp zelf, maar er zijn ook namaaktoners en -cartridges op de markt. Deze zijn vaak veel goedkoper en zijn te bestellen via diverse sites gespecialiseerd in toners en cartridges.

Kosten cartridges

Toners en cartridges kunt u natuurlijk kopen bij de gewone kantoorartikelenwinkel. Er zijn echter goedkopere alternatieven. Diverse sites bieden zowel originele als namaaktoners voor scherpe prijzen aan. Goedkope toners en cartridges zijn bijvoorbeeld te bestellen via toner.nl. Deze online toner- en cartridge shop ambieert toners en cartridges te leveren voor de laagste prijs. Via online shops als 123inkt.nl en inktaanbieding.nl zijn zowel originele als compatibele toners en cartridges voor diverse merken te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.