De perfecte sleepover voor jou en je vriendinnen

Hoe leuk is het om een slaapfeestje te organiseren met je vriendinnen. Lekkere hapjes, drankjes en een filmpje en enorme gezelligheid. Dat willen we toch allemaal? Lees hier hoe je de perfecte sleepover kunt creëren.

Matching outfits 

Hoe leuk is het als je samen met je vriendinnen een machende outfit hebt. Zo kunnen jullie samen een pyjama dragen of gaan voor een huispak. Zo kun je fantastische foto’s maken en zit het ook nog eens lekker.  Zo kunnen jij en je vriendinnen ultiem genieten en er ook nog eens leuk uit zien in dezelfde outfits. Het is ook leuk om daarbij lekker maskertjes op te doen. Gezichtsmaskers, haarmasker, nagels doen echt een lekkere verwen avond. Je kunt ook elkaars nagels lakken om het makkelijker te maken. 

Creëer een gezellig plekje 

Nou kun je er natuurlijk voor kiezen om te gaan slapen op de slaapkamer. Wat je ook zo kunnen doen is een leuk plekje creëren. Zo kun je de matrassen ook op een andere plek op de grond neerleggen en allemaal naast elkaar slapen. Leg wat leuke kaarsjes en lampjes neer en jullie zijn helemaal klaar voor een gezellige nacht. Zo kun je ook lekker een filmpje kijken vanuit bed. 

Hapjes en drankjes

Natuurlijk kan een hapje en een drankje niet ontbreken tijdens de perfecte sleepover. Het is ook erg leuk om samen een lekkere cocktail te maken, dit kan overigens ook zonder alcohol. Je kunt qua eten kiezen voor chips, kaas en worst, maar je kan ook andere lekker hapjes maken of bijvoorbeeld cakejes bakken. Zo heb je ook nog wat leuks te doen en kun je dit daarna lekker opeten. 

Ouderwetse spelletjes doen

Naast lekker hapjes en drankjes en een film kijken kunnen jullie er ook voor kiezen om er een gezellige spelletjes avond van te maken. Zo kunnen jullie verschillende bordspellen doen of kaart spellen onder het genot van een hapje en drankje. Zet een lekker muziekje op en klets gezellig met elkaar. Jullie kunnen er altijd nog voor kiezen om daarna toch nog een film te kijken. 

Aldus met deze tips creëer je de perfect sleepover voor jou en je vriendinnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.