Disney Plus-streamingservice is een must-have voor Disney-fans!

Disney Plus is een streamingdienst die debuteerde op 12 november 2019. Het biedt abonnees toegang tot alle Disney-films en tv-shows die beschikbaar zijn op Netflix, Hulu en andere populaire streamingplatforms. Disney Plus is van grote waarde voor Disney-fans. De films en tv-programma’s zijn van hoge kwaliteit en de service-interface is eenvoudig te gebruiken.

Wat Disney Plus biedt

Met de release van Disney Plus hebben gezinnen nu een nieuwe optie voor streamingdiensten. Voor €7 per maand, of €70 per jaar, biedt Disney Plus toegang tot films, tv-shows en originele programmering. De service heeft voor elk wat wils, met inhoud van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer.

Disney Plus biedt een uitgebreide bibliotheek met films en tv-programma’s. Dit omvat zowel klassieke als hedendaagse titels. Gezinnen kunnen bijvoorbeeld vanuit hun luie stoel naar The Lion King of The Little Mermaid kijken, of de nieuwste afleveringen van Agents of S.H.I.E.L.D. Er is ook een brede selectie van originele programma’s die alleen beschikbaar zijn op Disney Plus. Dit omvat series als The Mandalorian en The World volgens Jeff Goldblum, evenals films als Lady and the Tramp.

Aanmelden voor Disney Plus

Disney Plus is een streamingdienst van The Walt Disney Company. De service biedt advertentievrije toegang tot films, tv-shows en originele programma’s. Het is beschikbaar in de Verenigde Staten en in bepaalde landen buiten de Verenigde Staten.

Disney Plus is beschikbaar als app voor mobiele apparaten, smart-tv’s, streaming mediaspelers en computers. Het kan op maximaal vier apparaten tegelijk worden gestreamd. De service biedt een bibliotheek met films en tv-programma’s die op aanvraag kunnen worden gestreamd. Er zijn ook originelen geproduceerd door Disney Plus, waaronder The Mandalorian en High School Musical: The Series. Disney Plus is te abonneren via www.streamplayers.nl. In Nederland kost het € 6,99 per maand met een gratis proefperiode van een maand.

Conclusie: waarom Disney Plus het geld waard is

Disney Plus is een geweldige investering voor iedereen die het snoer wil doorknippen en geld wil besparen. De kosten bedragen slechts €7 per maand, wat veel goedkoper is dan kabel. Daarnaast biedt Disney Plus een enorme bibliotheek met inhoud die je op elk apparaat kunt bekijken. Er zijn ook exclusieve nieuwe shows en films die alleen op Disney Plus te zien zijn. Als je kinderen hebt, dan is Disney Plus een abonnement dat je niet mag missen. Het biedt een heleboel gezinsvriendelijke inhoud waarmee uw kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Over het algemeen is Disney Plus een grote waarde voor het geld en het is de moeite waard om je op te abonneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.