Het geven van een gegraveerde pen als cadeau!

Het geven en bedenken van een origineel cadeau voor zijn of haar verjaardag is elk jaar weer een hele zoektocht. Een pen met naam gegraveerd is misschien een cadeau die je nog nooit eerder te binnen is geschoten! Je hoeft dit cadeau natuurlijk niet alleen te schenken voor iemand zijn verjaardag, maar een gegraveerde pen kan je ook schenken als afstudeercadeau of zomaar als geschenkje. In gegraveerde pennen heb je ook weer veel verschillende merken, wat weer leidt tot diverse prijzen. In dit blog lees je meer over de diverse soorten pennen die pengraveren.nl aanbiedt. 

De pen onder de pennen

Een van de grootste namen in de wereld van de kwaliteitspennen is de Parker pen. Deze pen is al sinds 1894 een groot begrip in deze wereld. Veel van de Parker pennen hebben grote innovaties gehad. Een van de grootste verbeteringen binnen hun pensoorten is de unieke en goede vullingsysteem met de Parker Quick Dry Inkt, want vroeger lekte deze pennen enorm. Je kunt gemakkelijk een Parker pen kopen bij pengraveren.nl en om het nog persoonlijker te maken kun je er een persoonlijke tekst aan toevoegen. Dit maakt je geschenk extra bijzonder om te geven. 

De Cross pen, de eerste moderne pen

De geschiedenis van de Cross pen gaat nog verder dan die van de Parker pen. De familie Cross die bekend stond als juwelier, werd in 1846 gevraagd om een buitenkant van een pen te ontwerpen. Dit is een van de oudste pennen uit Amerika. De traditie van de Cross familie is om de pennen te verwerken met dure metalen (zoals echte juweliers dat ook doen) en wordt tot de dag van vandaag nog steeds toegepast! Cross pennen bedrukken kan ook gemakkelijk online bij pengraveren.nl. Zo combineer je een unieke pensoort met een mooie boodschap.  

Een bijzondere en exclusieve pen

Als je op zoek bent naar een meer afgewerkte pen met een exclusief en vooral bijzonder materiaal, is de mont blanc pen van Pengraveren.nl een perfect geschenk. De pennen van Mont Blanc zijn echte state of the art pennen en is een van de meest exclusiefste pennenmerken ter wereld. Een van de kenmerken van dit schrijfinstrument is de mooie, gegraveerde gouden punt. Aan de pennen van Mont Blanc zit een aardig prijskaartje, maar ben je wel verzekerd van echte kwaliteit!

Voor welke pen ga jij?

Er valt wel te concluderen dat er dus veel verschillende soorten pennen bestaan. Welke pen het beste bij jou past ligt natuurlijk aan je budget en wat jouw smaak is. Om het nog persoonlijker te maken kun je de pen laten graveren en er een bijzondere boodschap aan toevoegen. Zo heb je gegarandeerd een uniek cadeau dit jaar voor hem of haar! Welk pensoort past het beste in jouw plaatje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.