Investeer in huishoudelijke apparatuur tijdens Black Friday

Heb je wel eens van Black Friday gehoord? Het is de koopjesdag van het jaar en vindt plaats op de vierde vrijdag van november. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 27 november. Deze dag wordt beschouwd als het begin van het seizoen van de kerstaankopen. Het is een perfecte dag om alvast leuke cadeautjes voor je familieleden in te slaan. Je kan natuurlijk ook gewoon iets leuks voor jezelf kopen!

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. In 2014 deden de eerste Nederlandse retailers al mee aan dit Amerikaanse fenomeen. De grootste piek vond pas in 2018 plaats. Het was het eerste jaar dat Nederlanders echt massaal inkochten tijdens Black Friday. Er werd toen voor ruim 750 miljoen euro gepind. Sinds 2018 hebben we te maken met een groeiende trend. Ieder jaar doen er steeds meer bekende winkels en webshops in Nederland mee aan dit fenomeen. Onder deze winkels bevinden zich ook steeds vaker partijen die huishoudelijke apparatuur verkopen, zoals Bol.com, BCC, Media Markt, Blokker of Coolblue.

Vrouw opent de koelkast

Tijdens Black Friday kan je veel verschillende producten voor zeer lage prijzen kopen, waaronder elektronica, witgoed en huishoudelijke apparatuur. Voor huishoudelijk apparatuur moet je vaak best veel geld uitgeven. Een nieuwe koelkast, wasmachine of vaatwasser is best prijzig. Gelukkig kan je door acties zoals Black Friday verschillende huishoudelijke producten, waar je vroeger misschien geen budget voor had, veel goedkoper aanschaffen. Het is dus een goed moment om te investeren in nieuw huishoudelijk apparatuur.

Let goed op het merk dat je kiest en niet alleen op de functies die bepaalde producten hebben. De onbekende merken kunnen minder kosten dan producten van de bekendere merken, maar deze gaan vaak minder lang mee, waardoor je sneller nieuwe apparatuur zal moeten kopen. Uiteindelijk ben je dus duurder uit dan als je tijdens Black Friday in producten van de bekendere merken zal investeren. Maak een verstandige keuze, zeker als tijdens Black Friday de bekende merken voor veel goedkoper kan aanschaffen. Op deze manier zal je de zekerheid hebben dat je de aankomende jaren geen geld meer uit hoeft te geven voor huishoudelijk apparatuur.

We weten dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken tijdens de Black Friday uitverkoop. Om die reden hebben wij het huishoudelijk apparatuur die je het best tijdens Black Friday kan kopen op een rijtje gezet.

  1. Koelkasten

Een koelkast kan in geen enkele keuken ontbreken. Het is een product die je niet ieder jaar vervangt en daarom is het belangrijk om goede keuze te maken. Zoals al eerder gezegd, kunnen koelkasten best prijzig zijn. Wij raden je dus aan om de Black Friday koelkasten aanbiedingen van verschillende winkels te vergelijken, om de beste deal te vinden.

  1. Wasmachines

Als je een nieuwe wasmachine wilt kopen of als je oude wasmachine vlak voor Black Friday kapot gaat, heb je geluk. Tijdens Black Friday zijn vaak veel verschillende wasmachines scherp afgeprijsd.

  1. Blenders

Blenders zijn misschien niet zo duur als koelkasten en wasmachines, maar je kunt ze ook veel goedkoper aanschaffen op Black Friday. De Black Friday blenders aanbiedingen zijn schaars, maar bij verschillende winkels aanwezig.

  1. Vaatwassers

Als je tot nu toe de afwas alleen met de hand hebt afgewassen en niet genoeg budget had om een vaatwasser aan te schaffen, zou daar wel is verandering in kunnen komen. Vaatwassers zijn namelijk ook tijdens Black Friday vaak afgeprijsd.

Deze woonblog is geschreven in samenwerking met Factorwonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.