Kwalitatieve blogs plaatsen

Welkom op de blogpagina van Mijn-blog.nl. Wij beheren honderden blogwebsites waar we voor onze klanten gastblogs op plaatsen. Bij ons heb je de optie om de blogs zelf te schrijven of om ze door ons te laten schrijven voor slechts €20 per stuk. Of je nu maandelijks, wekelijks of dagelijks een blogartikel plaatst, consistentie is key! Je kunt ervoor kiezen om een maandelijks blog-abonnement te nemen, maar je kunt ook losse blogs bij ons afnemen.

Blogs plaatsen bij Mijn-blog.nl

Iedereen die zich met SEO bezighoudt, weet dat blogs of artikelen zeer gunstig zijn voor je SEO. Een blog is een artikel bestaande uit 300 tot 500 woorden, met daarin 1 tot 3 links naar een specifieke website. De blog is specifiek geschreven om een ​​bepaald zoekwoord te ondersteunen, dus het is erg gerelateerd aan backlinks​​. Iedereen kan zelf een blog schrijven, maar je moet de blog ook op de website zetten. Bij Mijn-Blog.nl doen wij dit allemaal voor u. Ons team schrijft gerelateerde blogs, die wij zelf publiceren op de website van de Hoge Autoriteit. Onze backlinks zijn volledig white hat proof en hebben veel waarde. Omdat onze blogsites zeer kwalitatief zijn, indexeert Google ze zeer snel, meestal na twee of drie dagen.

Interesse in blogplaatsingen?

Mijn-blog.nl heeft honderden blogmogelijkheden. Door de hoeveel blogmogelijkheden hanteren wij extreem lage prijzen! Massa is kassa! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen contact met jou op over alle mogelijkheden! Uiteraard is het invullen en opvragen geheel gratis!

  • Honderden blogmogelijkheden
  • Lage prijzen
  • Mogelijkheid om blogs zelf aan te leveren
  • Mogelijkheid om blogs door ons te laten schrijven
  • Gemiddelde blogprijs is €25
  • Hoge autoriteit websites
  • Volledig White hat proof

Wil jij kwalitatieve en toch goedkope blogs plaatsen? Twijfel niet en vul het contactformulier in zodat wij onze opties met jou kunnen delen! Invullen is gratis!