MNLK.nl: het online lifestyle magazine voor mannen

Een besloten plek op internet van en voor hoger opgeleide mannen van 25 tot 50 jaar, dat is wat MNLK wil zijn. Een online lifestyle magazine dat gaat over alles wat mannen boeit.

De onderwerpen die aan bod komen in MNLK

De onderwerpen zijn zeer divers. Het gaat over auto’s, internet, films, games, workouts, nieuws, social media, maar dan altijd door de mannelijke bril bekeken. Maar ook een boekbespreking schuwen we niet. Op MNLK kun je deze onderwerpen delen met soortgenoten, gelijkgestemden zo u wilt. Maar ook vindt u er links naar andere mannensites onder het motto samen staan we sterker. Er zijn vaste rubrieken waar continue interessante artikelen worden toegevoegd, waar mannen in geïnteresseerd zijn.

Rubriek Body & Lifestyle

Een van de rubrieken is ‘body & lifestyle’. Bodybuilding, fitness, krachttraining, touwklimmen, in een artikel van circa 2 minuten leestijd bent u weer helemaal bij. Zo behandelt een artikel over touwklimmen allerlei aspecten van deze oefening van beginners tot gevorderden. Of een artikel over de 5 belangrijkste tips voor krachttraining. Voor het echt zwaardere werk zijn er artikelen over bodybuilding. Maar ook komen artikelen aan bod over exclusieve BMW’s en Jaguars.

Rubriek Business & Luxury

In deze rubriek komt van alles aan bod wat duur, exclusief en buitengewoon is. Gewoon leuke weetjes en begeerlijke zaken. Van dure jachten en huizen tot een exclusieve Rolex en het duurste landgoed van Nederland. Geen dingen die je hoeft te weten, maar wel zaken die leuk zijn om te weten.

Rubriek Cars & Tech

Natuurlijk komen in deze rubriek alle dure en zeer exclusieve automodellen voorbij. Maar ook krijgt u antwoord op de vraag wat het verschil is tussen QLED en OLED. En wat het verschil is tussen 4G en 5G bij mobiele telefoons. Toch handig om te weten. Bij 5G hebt u straks in ‘no time’ een film gedownload, nadeel is echter wel dat alle huidige apparatuur niet geschikt is voor 5G. Ook passeren allerlei leuke gadgets de revue.

Rubriek Drinks & Food

De zelfbewuste man is ook geïnteresseerd in zijn gezondheid en daarbij speelt gezond eten een belangrijke rol. Wist u bijvoorbeeld dat de avocado een vitaminebom is en verder nog belangrijke bestanddelen bevat? De rubriek behandelt allerlei soorten eten en vermeldt de voedingswaarde van het eten. Nuttige informatie om te weten. Maar ook de duurste restaurants of oesters ter wereld komen aan bod, het moet natuurlijk ook wel leuk blijven.

Rubriek Mind & Soul

Maar ook aan de geest wordt gedacht. Het belang van een goede nachtrust of burn-out verschijnselen leren herkennen. Of waarom je stress krijgt van teveel thuiszitten, het heeft grote gevolgen voor de mentale en fysieke gezondheid. Ook worden de tips gegeven van iemand die al 10 jaar thuis werkt en de voordelen hiervan noemt, nuttig om te weten.

Rubriek Relax & Travel

In deze rubriek komen de mooiste en beste films van belangrijke acteurs aan bod of de mooiste reisbestemmingen ter wereld. Ook geven we handige tips over apps zoals Spotify. Wist u al dat u voordeliger Spotify kunt luisteren met Spotify family?

Ook op Instagram aanwezig

Ook op Instagram heeft MNLK een account met de naam mnlkshop en u kunt ons natuurlijk bezoeken op MNLK.nl . Graag verwelkomen we u bij MNLK: alles wat mannen boeit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.