Modern Family

Zonder twijfel één van de leukste televisie-komedie van dit moment en wellicht allertijden: Modern Family! Het verhaal van deze top-serie is opgebouwd rond het gezin van Jay Pritchett, gespeeld door Ed O’Neill (ja inderdaad, Al Bundy uit ‘Married… with Children’!).

Hij is na een scheiding opnieuw getrouwd met de veel jongere en zeer vrouwelijke Gloria Delgado (Sofía Vergara). Deze Colombinaanse heeft uit een vorig huwelijk al een zoon Manny (Rico Rodriguez II). Als de serie een aantal seizoenen draait, krijgen Jay en Gloria ook een zoontje samen: Fulgencio Joe.

Kinderen

Uit zijn eerste huwelijk met z’n inmiddels ex-vrouw Dede (Shelley Long) heeft Jay twee kinderen. Zoon Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), homoseksueel en al vijf jaar een relatie met Cameron Tucker (Eric Stonestreet). Samen hebben ze een Vietnamees dochtertje Lily geadopteerd. En dchter Claire Dunphy (Julie Bowen), die getrouwd is met Phil Dunphy (Ty Burrell). Zij hebben samen drie kinderen: Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) en Luke (Nolan Gould).

Modern Family is een Amerikaanse komische televisieserie van televisie- en radiobedrijf ABC en werd voor het eerst uitgezonden in 2009. De serie is in de loop der jaren bedolven onder prijzen zoals vier keer de ‘Emmy Award’ voor beste komedie en een ‘Golden Globe’ in dezelfde categorie.

Op 17 mei van dit jaar kwam er een einde aan het achtste seizoen van de populaire serie. Het totaal aantal afleveringen kwam daarmee op 188. Kort daarna liet studio ABC weten dat we zeker nog twee seizoenen kunnen genieten van de avonturen van de Pritchett-familie.

Phil Dunphy

Mijn favoriete personage in de serie: Phil Dunphy. De echtgenoot van Claire wordt gespeeld door de Amerikaans acteur Ty Burrell (22 augustus 1967). Zijn stunteligheid en jeugdigheid, zijn fascinatie voor Gloria, zijn ongebreidelde optimisme, zijn moeizame relatie met Jay, maar bovenal de briljante manier waarop hij regelmatig de camera in kijkt; allemaal redenen om deze topper definitief in je armen te sluiten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.