Een bakwagen verkopen – hoe werkt het?

Wellicht wil je een bakwagen verkopen omdat de maat niet meer bij je past (te klein, óf te groot). Misschien stop je helemaal met vervoer en is de wagen overbodig geworden, of is het simpelweg tijd voor een upgrade. Een bakwagen is een wagen waarbij de cabine en laadvloer op één chassis rusten. Dit zorgt ervoor dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de laadruimte. Het is een lichte variant van vrachtvervoer en wordt gebruikt voor het vervoeren van producten, meubels, of andere zware goederen.

Verder lezen

De moderne autosleutel

Autosleutels, iedereen heeft ze, maar wist je dat ze in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn? De tijd heeft niet stilgestaan en tegenwoordig is de autosleutel in veel gevallen veel meer dan alleen een sleutel om je auto mee te kunnen starten. Er zijn veel verschillende nieuwe mogelijkheden beschikbaar, hieronder vind je een greep uit alle soorten autosleutels die beschikbaar zijn in 2020.

Verder lezen

Auto reinigen met goede middelen

Een auto is één van de belangrijkste vervoersmiddelen die er bestaat. Begin 2019 telde Nederland ruim 12,5 miljoen voertuigen denk hierbij aan auto’s, bestelbussen, vrachtwagens, speciale voertuigen en bussen. Al deze voertuigen moeten goed onderhouden worden en af en toe ook eens netjes worden schoongemaakt. Je kunt eenvoudig zelf je eigen auto reinigen met allerlei schoonmaakmiddelen die vandaag de dag zowel online- als offline verkrijgbaar zijn.

Verder lezen