Groenten correct koken

Wist je dat het goed koken van groenten net zo belangrijk is voor onze gezondheid als het eten ervan? Koken op de kookplaat vereist verschillende olie en kruiden om een lekker gerecht te maken. Afhankelijk van wat je gebruikt, kook je misschien een gerecht met weinig voedingsstoffen of een gerecht vol vitamines en smaak. Bekijk het volgende artikel voor tips om gemakkelijk en snel groenten te koken.

Verder lezen

Zelf bier brouwen: hoe werkt dat?

Alles wat je zelf maakt smaakt beter, dit geldt ook voor bier. Niets gaat boven een zelf gemaakt biertje, het geeft een gevoel van voldoening en het is een feestje voor je smaakpupillen. Om zelf bier te brouwen heb je trouwens al lang geen lange baard of een leren jack meer nodig (mag natuurlijk wel), iedereen kan het! Hieronder lees je meer over het zelf brouwen van het goudgele drankje.

Verder lezen

Eten bestellen: wat is de meest gezonde keuze? 

Heel veel mensen laten tegenwoordig eten bezorgen. Wanneer je even weinig tijd of zin hebt om te koken is de keuze voor een makkelijke maaltijd voor 1 persoon dan ook al snel gemaakt. Heel gezond is dit echter meestal niet. Daarom staan de meesten van ons voor een groot dilemma als ze een keer echt graag eten willen laten bezorgen en tegelijkertijd op hun dieet willen letten. Want welke keuze maak je dan? Wat als wij jou nou eens zouden vertellen dat deze twee dingen best samen kunnen gaan? Ja, je leest het goed! Ook gezond eten is mogelijk wanneer je je bestelling aan een bezorgservice doorgeeft. In dit artikel leggen we uit hoe je dit aan moet pakken. 

Verder lezen