Sim Only abonnementen

Sim only is een abonnement zonder telefoon. Meestal als je een telefoon abonnement afsluit krijg je een telefoon en daarbij een aantal belminuten en data. Een sim only abonnement is ook met belminuten en data wat je per maand kunt gebruiken alleen is het dus een abonnement zonder telefoon. Als je dus nog een goede telefoon hebt en je wilt een abonnement afsluiten kies voor deze optie. Aangezien je geen nieuwe telefoon hoeft af te betalen en je daarmee dus een hoop geld uitspaart. Dit is vaak het duurste deel van het abonnement.

Verder lezen

Alles over het afsluiten van een internetabonnement

Met het juiste internet abonnement dat past bij jouw wensen en behoeften kun je een hoop geld besparen. Die besparing kan jaarlijks zelfs oplopen tot wel honderden euro’s! Er zijn verschillende soorten internet abonnementen mogelijk. Benieuwd welk type abonnement bij jou past? Hieronder bespreken we de verschillende soorten internetabonnementen er zijn, zowel voor thuis als voor je smartphone.

Verder lezen

iPhone 12 mini: grootte, releasedatum, prijs, specificaties en kleuren

Hoewel de iPhone 12 en iPhone 12 Pro al uit zijn, heeft de iPhone 12 mini een releasedatum van 13 november en wil je een losse iPhone 12 mini kopen begint de prijs bij $ 699 bij providers; het ontgrendelde model kost $ 729. Voor deze prijs krijg je 64 GB aan opslagruimte. Pre-orders beginnen op 6 november en zoals bij elke iPhone, zal de mini bij alle grote providers worden verkocht. De 128 GB-versie is $ 50 duurder, op $ 749, terwijl de eersteklas 256 GB-variant $ 849 kost.

Verder lezen