Cilindersloten als basis van uw deurbeveiliging

Cilindersloten vormen de basis van uw deurbeveiliging. En deurbeveiliging vormt weer een onderdeel van u veilig voelen in uw eigen huis. Om dat veilige gevoel extra kracht bij te zetten voldoen de meeste cilindersloten aan Stichting Kwaliteit Gevelbouw keurmerk. Ofwel SKG. Welk slot u nodig heeft en wat de voordelen zijn van cilindersloten, leest u in dit artikel. Ook leggen we uit wat het mag kosten.

Verder lezen

Led-verlichting een uitstekend idee voor je overkapping

Om ook bij wat mindere weersomstandigheden gezellig buiten te kunnen zitten, is een overkapping een prima oplossing. Dat buiten zitten zal vaak ’s avonds zijn en is er dus verlichting nodig. Daarvoor zou je gloeilampen kunnen gebruiken. Maar als je elektriciteit wilt besparen, dan zijn led-lampen een veel betere oplossing. Die hebben twee hele grote voordelen. Ten eerste de al genoemde energiebesparing en de tweede de lange levensduur. Dit artikel gaat over led-verlichting die voor overkappingen kan worden gebruikt. Maar eerst wat zijn een led en een led-lamp.

Verder lezen

Toe aan een slaapkamer make-over? Hier moet je aan denken!

De slaapkamer behoort tot één van de belangrijkste ruimtes in huis. Toch wordt het belang van deze ruimte nog al te vaak onderschat. Meestal wordt het gehele huis optimaal gestyled en wordt er in de slaapkamer simpelweg een bed geplaatst en hier verder geen aandacht meer aan geschonken. En dat is jammer, want zonder een sfeervolle slaapkamer en een fijne oplossing voor het slapen is het veel lastiger om van een goede nachtrust te genieten.

Verder lezen