Over mij

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden? Dat zullen we nog wel eens zien! Want wat is er mis met een goed stukje tekst? Daarom zal ik op ‘Mijn blog’ regelmatig uitpakken met teksten die gelezen mogen worden. En ach vooruit; af en toe een plaatje erbij ter illustratie zal ik zeker ook niet schuwen.

Waarover ik ga bloggen? Alles wat mij op een willekeurige dag te binnen kan schieten. Waarbij mijn persoonlijke interesses natuurlijk zullen zijn oververtegenwoordigd. En dus kun je teksten verwachten over taal en literatuur, sport (o.a. (meiden)voetbal, wielrennen, Formule 1), tv-series en films, technologie en gadgets (o.a. iPhone, iPad, UHD OLED tv’s, 3D-printers) en auto’s.

En wat dacht je van een eerste impressie van mijn nieuwe sportieve hybride fiets?

Heidi Utsach

Heidi Utsach

Het pseudoniem ‘Heidi Utsach’ (hij die ’t zag) werd in het jaar 1973 voor het eerst gebruikt door mijn vader. Hij deed toentertijd onder die naam en zonder dat iemand wist dat hij de auteur was, in het clubblad wekelijks verslag van de bouw van het nieuwe clubhuis van voetbalvereniging S.V.L.V. aan de Juliana van Stolberglaan in Voorschoten.

In contact komen? Vul onderstaande formulier volledig in!