Reïncarnatie- & regressietherapie

Ooit gehoord van reïncarnatietherapie of regressietherapie? In basis komt het er op neer dat het een geneeswijze betreft waarbij men er vanuit gaat dat traumatische ervaringen in het huidige leven of in vorige levens de oorzaak zijn van veel problemen en klachten die nu spelen. En door deze ervaringen tijdens therapie te achterhalen en in lichte trance opnieuw te beleven, kunnen deze eerst bewust worden gemaakt om vervolgens te worden verwerkt.

Regressie of reïncarnatie

De traumatische en onverwerkte ervaringen kunnen een aantal jaar geleden, bijvoorbeeld in je jeugd, of in een meer recente verleden hebben plaatsgevonden. Maar tevens is het mogelijk dat er zaken zijn gebeurd tijdens de geboorte, zwangerschap of conceptie. In al deze gevallen spreken we van regressietherapie. Als de onverwerkte ervaring voor die tijd ligt, dus in een vorig leven of een periode tussen levens in, valt dit onder reïncarnatietherapie.

de Transparant

Op zoek naar een goede en vakkundige regressie- of reïncarnatietherapeut, dan loont het de moeite eens te informeren bij ‘de Transparant’, een praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie en spirituele bewustwording. Maaike van Leeuwen van ‘de Transparant’ is erkend en gecertificeerd Regressie-, Reïncarnatie- en Zielsregressietherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten (NVRT). Naast regressietherapie, reïncarnatietherapie en zielsregressie verzorgt zij diverse andere activiteiten zoals verschillende cursussen, een healing-avond, essentie-healing en lezingen.

Meer informatie: www.detransparant.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.