Shortlease: iets voor jou?

Benieuwd of shortlease iets voor jou is? Wij nemen je graag mee om te kijken of dit iets voor jou is. Het is namelijk wel een vorm van leasen die steeds vaker gekozen wordt. Op deze manier zit je voor een korte duur aan een auto vast. Hierdoor ben je veel flexibeler dan met een traditioneel leasecontract. Het huren van een auto is namelijk niet efficiënt, aangezien je voor een langere periode aan de wagen vast zit. Ga voor de shortlease!

Voor een korte duur kun je verschillende auto’s leasen

Op zoek naar een auto waar je niet lang aan vast hoeft te zitten? Dan zit je bij een shortlease auto goed! Je kunt er namelijk voor kiezen om tijdelijk in een auto te rijden. Ook kun je ervoor kiezen om van merk te switchen, zodat je verschillende auto’s kunt uitproberen. Heb je een droomauto op het oog, maar ben je nog aan het sparen? Geen probleem, geef weinig geld uit aan een leasewagen en je kunt over een aantal jaar de auto van je dromen kopen. Denk bijvoorbeeld aan BMW shortlease.

Vind op deze manier een goedkope shortlease

Ben je op zoek naar een leasemaatschappij? Dan is het aan te raden om de mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken. Op deze manier kun je erachter komen welk bedrijf de goedkoopste shortleasecontracten heeft. Ook is het belangrijk om goed naar de services te kijken. Biedt de leasemaatschappij bijvoorbeeld geen garantie aan, dan kun je heel makkelijk keuzes maken.

Ga je voor een zakelijke of particulieren lease?

Er zijn twee vormen van shortlease. Voor particulieren, maar ook voor zakelijk gebruik. Je kunt ervoor kiezen om voor je bedrijf een bedrijfswagen af te sluiten. Zo kun je eenvoudig bedrijfswagens erbij nemen of juist een aantal afsluiten. Dit gebeurt voornamelijk in periodes wanneer er weinig gereden wordt. Als je denkt aan een shortlease. Dan denk je toch aan shortlease Groningen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.