Verschillende soorten houten speeltoestellen voor in jouw tuin

Wil jij graag een speeltoestel kopen voor in jouw tuin? Hiervan kunnen jouw kinderen namelijk jarenlang plezier van hebben. Nu het mooie weer eraan komt, wil je graag dan jouw kinderen naar buiten gaan. Dit is natuurlijk goed voor de algemene ontwikkelingen. Houten speeltoestellen zijn hierbij de beste optie. Denk aan speelhuisjes, schommels en zandbakken. Hierin kunnen kinderen zich uren vermaken. Een speeltoestel is nou eenmaal het mooiste cadeau wat je een kind kan geven. Ze kunnen er zowel zelfstandig spelen als samen met hun vriendjes. Naast speeltoestellen zijn bepaalde accessoires ook een leuke toevoeging. Lees hier alles over de verschillende soorten houten speeltoestellen

Een ruim aanbod aan speelhuisjes

Speelhuisjes zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Vaak hebben ze ook een leuke toevoeging. Bepaalde opties zijn bijvoorbeeld eentje met een glijbaan, schommel of zandbak. Ook is het mogelijk een speelhuisje op palen te hebben. Het voordeel van een speelhuisje is dat het in elke tuin past. Voor elke maat tuin is er een oplossing. De afmetingen van speelhuisjes zijn er immers in verschillende formaten. Het beste materiaal voor een huisje is hout. Dit past niet alleen altijd mooi in de tuin, maar is ook oersterk. Door het gebruik van voor behandeld hout blijft het lang mooi en is het beschermd tegen schimmelvorming. Bekijk hier een groot aanbod van speelhuisjes.

Een houten schommel voor ieder kind

Ook een houten schommel is een prachtig cadeau voor jouw kind, ongeacht de leeftijd. Doordat het hout lang meegaat, hebben kinderen hier jarenlang plezier van. De standaard staat immers stevig, en de soorten schommels kunnen verwisseld worden. Zo groeit de schommel mee met de grootte en de wensen van het kind. Soorten schommels zijn enkele, dubbele en aanbouw schommels. Zelfs babyschommels zijn een optie. Hierdoor kan jouw kind zich al op een jonge leeftijd ontwikkelen. Schommels ontwikkelen namelijk de verbeelding en het evenwicht van kinderen.

Zandbakken met of zonder deksel

Zandbakken zijn nog steeds razend populair onder kinderen. Tegenwoordig is zoveel meer mogelijk dan een simpele zandbak met een stenen rand. Echter worden houten zandbakken aangeraden. Dit is beter voor de prijs en het gemak. Hierdoor is de aanschaf eenvoudiger. Naast een zandbak met of zonder deksel, is nog zoveel meer mogelijk. Denk hierbij aan bankjes als randen, of een vrolijke kleur hout. Een andere optie is een waterbak. Deze kan een bankje of speelkeuken bevatten. Een kind dat speelt met zand en water ontwikkelt de verbeelding en stimuleert lichamelijke ontwikkeling. Bekijk hier een groot aanbod van zandbakken met deksels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.