Wat is Mijn-blog?

”Bloggen is waardeloos”. Dit soort zinnen tref ik nog regelmatig aan op diverse websites. Toch zit jij nu op deze website en ben je deze blog aan het lezen waar ik de moeite voor heb genomen om ‘m te schrijven. Waarom zou iemand überhaupt nog beginnen aan bloggen? Mensen bloggen om verschillende redenen, maar voor wie is de website Mijn-blog nou interessant? Dat ga ik hier vertellen.

Om jouw passie te delen met anderen

Wanneer jij een passie hebt voor je vak dan ben je hier niet alleen van 9 tot 5 mee bezig. Je denkt er de hele dag over na, het is immers je hobby. Zo kun je beurzen en congressen bezoeken, lees je vakbladen of misschien lees je zelfs wel blogs over jouw passie. Dan komt er een moment waarop je jouw kennis over je passie wilt delen met andere liefhebbers. Dit kun je doen door het maken van een website of een blogsite. Vanaf dit moment ben je één van ons. Een blogger! Mijn-blog is dat een perfecte plek om een blog te plaatsen over jouw passie.

Om een podium voor jouw ideeën te vinden

Mijn-blog biedt een prachtig podium aan voor iedereen die wat met de wereld wilt delen. Mensen hebben van nature de drang om gezien en gehoord te worden. Hier komt dan ook het succes van social media vandaan (gratis feitje). Mensen hebben nou eenmaal een mening. Echter zit niet iedereen te wachten op jouw mening. Daarom kun je op Mijn-blog jouw meningen en opinie’s uiten. Iedereen met basale kennis van het internet kan een blog schrijven. Het plaatsen is een ander verhaal. Voor deze mensen bieden wij een podium.