Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Mensen zijn sociale dieren. We zoeken elkaar graag op en we vinden het niet fijn om (lang) alleen te zijn. Door met anderen samen te zijn en te praten verrijken we onze eigen kennis en onze kijk op het leven. Het geeft ons inzichten in wie we zijn en wat we willen in ons leven.

In een relatie met een ander is het belangrijk dat we ons zelf kunnen zijn zonder ons te moeten aanpassen of anders te moeten voordoen dan wie we zijn. Om op voorhand te kunnen inschatten of iemand wel een passende levenspartner is wordt ook wel gebruik gemaakt van de sterrenbeeldmatch. In dit artikel zullen we bekijken welke sterrenbeeld waarbij passen.

Waar een dergelijke sterrenbeeldmatch antwoorden op kan geven:

– Waarin vullen jullie elkaar aan in een relatie?
– Wat zijn jullie emotionele behoeften?
– Hebben jullie dezelfde behoefte aan intimiteit
– Zijn er voldoende raakvlakken wat betreft de levensopdrachten
– Wat zijn de knelpunten, waar is er wrijving en valt hiermee samen te leven?
– Hebben jullie dezelfde behoeften op seksueel gebied?
– Wat zijn jullie valkuilen?
– Kunnen jullie goed met elkaar communiceren?

Je kunt je voorstellen dat een relatie gedoemd is te mislukken als de één behoefte heeft aan een steady relatie en een regelmatig en voorspelbaar leven terwijl de ander hunkert naar afwisseling en avontuur.

Aan de hand van jullie sterrenbeelden kan al een redelijke goede en betrouwbare voorspelling gedaan worden voor jullie relatie. Zeker als jullie je goed kunnen vinden in de eigenschappen en kenmerken die aan jullie sterrenbeelden worden toegeschreven.

Ram sterrenbeeld match: 21 maart t/m 19 april
De ram past het beste bij de boogschutter en de weegschaal. Een ram is spontaan en een weegschaal kan juist zorgen voor de nodige rust zodat deze energieën in balans zijn.

Een boogschutter is net zoals de ram wel te porren voor spontane acties en is zodoende een mooie match omdat ze elkaar versterken. Het gevaar van ram boogschutter koppels is dat ze te ver kunnen doorslaan en hun verantwoordelijkheden uit het oog kunnen verliezen.

Stier sterrenbeeld match: 20 april t/m 20 mei
De stier past het beste bij de kreeft en maagd. De stier kan het goed met de kreeft vinden omdat deze een zacht en zorgzaam karakter hebben. Hiermee wordt de koppigheid van de stier goed opgevangen. Een kreeft is in staat om het beste uit een stier naar boven te halen.

De maagd is net zoals de stier betrokken en oplossingsgericht. Samen met een maagd kan een stier dan ook de hele wereld aan.

Tweelingen sterrenbeeld match: 21 mei t/m 20 juni
De boogschutter en de waterman zijn een mooie match voor iedereen met het sterrenbeeld tweelingen. Een waterman hecht net zoals de tweelingen veel waarde aan zelfstandigheid en mogelijkheden tot zelfontplooiing en creativiteit.

De levenslust van een boogschutter is ook een hele mooie match voor de tweelingen. Beide sterrenbeelden zijn er niet vies van om de mauwen op te stropen.

Kreeft sterrenbeeld match: 21 juni t/m 22 juli
De steenbok en de schorpioen zijn een goede match voor de kreeft. Een steenbok is net zoals de kreeft niet bang om uit zijn of haar comfortzone te stappen. De warmte van de kreeft is fijn voor de steenbok, deze warmte helpt de kreeft om genegenheid en rust te vinden.

Een schorpioen is net zoals de steenbok niet op zijn mondje gevallen. Beide zijn direct en geven makkelijk hun emoties en gevoelens bloot. Door de directe communicatie weten schorpioen kreeft stelletjes altijd precies wat ze van de ander kunnen verwachten.

Leeuw sterrenbeeld match : 23 juli t/m 22 augustus
Waterman en ram passen goed bij de leeuw. Als leeuw, de koning van het dierenrijk, heb je veel aandacht nodig. Een waterman is perfect in staat jou alle aandacht te geven die je als trots dier nodig hebt. De waterman is nieuwsgierig wat een goede voedingsbodem is voor de aandacht die je zult ontvangen van een waterman.

De ram en leeuw zijn goed instaat elkaar door dik en dun te steunen. Dit zonder dat hun eigen ego’s ze hierbij in de weg staan. De ram heeft veel energie en bij dit energieveld voelt de leeuw, die ook energiek is, zich op zijn gemak.

Maagd sterrenbeeld match: 23 augustus t/m 22 september
De steenbok en vissen passen het beste bij de maagd. Net als maagden vinden steenbokken succes in het leven belangrijk. Hierin kunnen ze elkaar aanmoedigen en voor elkaar als klankbord fungeren.

Vissen kunnen voor de maagd de rust creëren waaraan zij vaak behoefte hebben.

Weegschaal sterrenbeeld match: 23 september t/m 22 oktober
De ram en de tweelingen passen het beste bij de weegschaal. De weegschaal heeft enorm veel positieve energie en de tweeling heeft de nodige charmes, als je deze twee bij elkaar brengt dan ontstaat er iets moois.

De ram is moeilijk in toom te houden, de weegschaal weet dit te doen terwijl het wel ruimte geeft voor de positieve energie van de ram.

Schorpioen sterrenbeeld match: 23 oktober t/m 21 november
De kreeft en waterman doen het goed samen met de schorpioen. Kreeften hebben graag een relatie waarin ze zich veilig kunnen voelen. De kreeft kan ze dit bieden.

Een waterman is een goed en intelligent luisterend oor voor de schorpioen.

Boogschutter sterrenbeeld match: 22 november t/m 21 december
De tweelingen en ram passen het beste bij de boogschutter. De boogschutter is nieuwsgierig aangelegd, net zoals de ram. Dit staat garant voor spannende ontdekkingsreizen.

Ook tweelingen zijn wel te porren voor het ondernemen van leuke en nieuwe dingen. Perfect voor de boogschutter die ook wel te vinden is voor leuke dingen.

Steenbok sterrenbeeld match: 22 december t/m 19 januari
De stier en de kreeft passen het beste bij de steenbok. De stier weet het maximale uit een steenbok te halen en andersom.

De kreeft zal je zoveel liefde kunnen geven dat jij, steenbok, je helemaal open zal durven stellen.

Waterman sterrenbeeld match: 20 januari t/m 18 februari
De schorpioen en de leeuw passen het beste bij de waterman. De schorpioen zal altijd aan de zijde van de waterman staan, wat er ook gebeurt.

De leeuw zal met zijn energie en enorme zelfvertrouwen perfect in staat zijn om je een fijn leven te geven.

Vissen sterrenbeeld match: 19 februari t/m 20 maart
De kreeft en de stier passen perfect bij de vissen. Zowel de kreeft als de vissen kunnen zich emotioneel gezien goed open stellen voor anderen.

Een stier zal bij de vissen het beste naar boven brengen en je motiveren om het beste naar boven te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.