Hoe je langer en meer kunt genieten van jouw tuin?

De laatste weken hebben we niks te klagen met dit mooie weer. Het zonnetje schijnt en er is geen wolk aan de hemel te zien. Maar wanneer het wat later op de avond wordt slaat het weer toch een beetje om. Het is nog wel warm, maar de wind begint het toch wat frisser te maken. Als je de wind zou kunnen blokkeren kun je makkelijk nog een paar uur buiten blijven zitten. De oplossing hiervoor is vrij simpel, dat is namelijk een windscherm. Normaliter zie je deze alleen op een terras of op een strandtent, maar windschermen zijn tegenwoordig ook te verkrijgen voor particulieren.

Een windscherm in de tuin

Een windscherm is ideaal voor in de tuin of zelfs voor op het balkon. Zo kan een windscherm makkelijk de wind tegenhouden of kun je er een beschut plekje mee creëren om de privacy te verhogen. Misschien handig om gluurders of inkijk te voorkomen. Het handige van windschermen is dat ze in alle afmetingen, vormen en kleuren zijn te verkrijgen. Je kunt zelfs het bevestigingsmateriaal kiezen zodat het windscherm letterlijk overal geplaatst kan worden.

Windscherm op de camping

Windscherm uittrekbaar en oprolbaar

Wanneer je een windscherm enkel wild gebruiken wanneer je last van de wind hebt dan kun je ervoor kiezen om een uittrekbaar en oprolbaar windscherm te nemen. Deze kun je bevestigen aan bijvoorbeeld een muur en de andere kant op elke gewenste afstand. Op deze manier kun je het windscherm snel uitrollen en heb je niet langer last van de wind. Wanneer je het windscherm weer weg wilt hebben kun je deze oprollen en weer opbergen. Een kind kan de was doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.